Saturday, June 30, 2012

Zine Distribution

Kita upload foto - foto koleksi zine yang kita distribusikan. Mungkin akan bertahap, tunggu aja postingan berikutnya. Semua zine disini di distribusikan dan diperbanyak melalui media fotokopi. Jadi jika kalian berminat untuk membeli salah satunya, harga nya hanyalah sebesar ongkos fotokopi zine tersebut, yah ditambahkan sedikit (biasanya Rp 2.000,-) untuk ongkos opersional distribusi (belum termasuk ongkos kirim untuk yang luar kota yah). Kami harap kalian mengerti. 


BETTERDAY #22
Vegan Straight Edge
YOGYAKARTA - Indonesia
















BETTERDAY #21
Vegan Straight Edge
YOGYAKARTA - Indonesia

















BETTERDAY #20
Vegan Straight Edge
YOGYAKARTA - Indonesia

















BETTERDAY #19
Vegan Straight Edge
YOGYAKARTA - Indonesia















JALUR BEBAS #9
Personal // HC Punk
Indonesia
















JALUR BEBAS #11
Personal // HC Punk
Indonesia
















BEYOND THE BARBED WIRE #1
Music // HC Punk // Scene
Bandung - Indonesia
















FAGGOT BULLETIN #3
Music // Grindcore // Noise
Jambi - Indonesia
*written in English 














OVERTURE #4
Straight edge // Vegan // Feminism
Yogyakarta - Indonesia














Untuk pemesanan :

PTK Distribution
email : revivalpropaganda@gmail.com
phone : 085652348339

Thursday, June 28, 2012

WARCOPS (Kabar hangat terbaru dari Sanggau-Kalimantan Barat)

 

WARCOPS studio jamming.



Sebuah kabar baru, hangat, bersinar temaram, dari kota Sanggau - Kalimantan Barat.
Aku gak ngerti banget nama genre nya apa, tapi bunyi bunyi kaya gini pernah aku temuin di Explosions in The Sky, Hammock, The Milo, Sigur Ros, gitu gitu deh...
Tau kan musti nyiapin apa buat substansi nya.....................kopi pasti...

Download lagu lagu mereka dari link yang ada di page ini WARCOPS's Facebook

Friday, June 22, 2012

KORRUPT new crazy material!!!!!


They are preparing another crusty hit again this year!!!!!!!!!
14 songs are fix, and ready to be recorded soon!!!!
You can check their progress this year in their sound cloud by clicking this picture below

.


Thursday, June 21, 2012

BORNEO GRIND COMPILATION


It all started by Facebook friends!!!! Yeahh, it sucks!!! But it works!!
If you are coming from BORNEO, and you have a project that produce any kind of grindcore sounds, please feel free to contact us and join with this project. So far, there are 9 bands that will submit their 3 songs to this compilation. We're not decide about contribution cost ye, and we're not have any deadline yet, we're just planning this will be finish before August or in August. So come on, lets grind together!!

Contact : 
PTK Distribution
email : revivalpropaganda@gmail.com
phone : 085652348339




Monday, June 4, 2012

ALTER NATION